Coaching op het gebied van gezondheid, bewegen, welzijn en vitaliteit

Naast projectmanagement of digitale vraagstukken kun je ook bij mij terecht voor vraagstukken op het gebied van gezondheid, sport, welzijn en vitaliteit. Ik geef je een vliegende start bij jouw uitdaging!

Met sportschoenen aan geboren

Sport heeft altijd een groot deel uitgemaakt van mijn dagelijks leven. Ik zeg wel eens: ik werd met sportschoenen aan geboren. Zonder sport ben ik niet compleet. Vanuit mijn kennis en ervaring met sport, bewegen, gezonde voeding en een positieve mindset help ik mensen graag verder. Ik vind het te gek om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Daar krijg ik energie van!

Je krijgt van mij vooral praktische tips en adviezen. Daarmee verbeter jij je leefstijl, dagritme, eetpatroon, mindset of geef ik je een duwtje in de rug om (meer) in beweging te komen. Samen bepalen we het doel en de randvoorwaarden. Misschien zijn die al duidelijk. Vervolgens begeleid ik je naar de finish!

Vitale medewerkers, daar help ik graag aan mee

Als bedrijf kun je mij inhuren voor het begeleiden en coachen van medewerkers bij het ontwikkelen van gezond(er) gedrag en een positieve(re) mindset. In de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan gezonde voeding, sport en bewegen, slaap en ontspanning, maar ook thema’s gerelateerd aan geestelijke gezondheid zoals positief denken en stressbestendigheid kunnen voorbijkomen. Een sportles geven? Ook daar kan ik bij helpen!

Ik wil structurele veranderingen aanbrengen in de leefstijl en het gedrag van mensen, zodat zij zich beter, vitaler en meer in balans voelen. Meer weten? Ik help je graag verder!