Mijn ervaring

Zelfstandige digital professional met ruim acht jaar ervaring

Wat anderen over mij zeggen

Over mij

Freelance digital professional, adviseur & coach

Met ruim acht jaar werkervaring bij digitale internetbureaus kijk ik verder dan een project of vraagstuk alleen. Ik heb een passie voor coachen en vind het leuk om het beste in mensen naar boven te halen. Ook op creatief vlak kun je bij terecht met (online) marketing- of communicatievraagstukken.

Als freelance digital professional praat en denk ik op verschillende niveaus mee. Maar andere verder helpen zodat zij (nog) beter worden in hun werk en er plezier in hebben. Daar word ik het meest blij van! Vanuit mijn nieuwsgierig naar mensen en gedrevenheid om andere verder te helpen, fungeer ik graag als sparringpartner, adviseur, coach of trainer. Hieronder een greep uit mijn ervaring van de afgelopen jaren.

Mijn ervaring

Project consultant – Talmark

Talmark is de afgelopen jaren gegroeid en wilde stappen zetten in hun werkwijze. Ik heb Talmark geholpen met het verder professionaliseren van de manier van werken door een uniforme en gestructureerde werkwijze binnen projecten te introduceren. Geen dik rapport, maar praktische en concrete oplossingen waar de organisatie direct mee aan de slag kon. Ook nam ik het coachen en verder ontwikkelen van het (project) team voor mijn rekening.

Brand development & Oprichter – givv

Met givv wil ik mensen inspireren te vertragen, bewuster te leven en de positieve kanten van geven laten ervaren. Als we wat vaker een adempauze nemen en even stilstaan, worden we een stuk gelukkiger! Het zijn namelijk vaak de kleine momenten in het leven die we echt waardevol vinden. En die lijken we steeds vaker uit het oog te verliezen. We vergeten om op te laden, bewust te leven of oog te hebben voor de kleine dingen. Dus startte ik givv.

Ik ontwikkelde zelf de merkidentiteit en merkpropositie. In samenwerking met een designer kwam de huisstijl tot stand. Het ontwerp, de productie van website, alle content en communicatie-uitingen nam ik ook voor eigen rekening.

Coach projectteam – MediaMonks Shanghai

MediaMonks is in de afgelopen jaren snel gegroeid en opende in rap tempo kantoren over de hele wereld. Ik was betrokken bij diverse projecten van Chinese klanten. Door cultuur- en tijdsverschillen verliepen de projecten, communicatie en samenwerking niet altijd op rolletjes. Om projecten soepeler te laten verlopen en de samenwerking tussen diverse projectteams succesvol(ler) te maken, coachte ik voor een aantal maanden het lokale team in Shanghai.

Senior project manager – MediaMonks

Bij MediaMonks HQ was ik binnen het platformteam verantwoordelijk voor het leiden en opleveren van grote platformprojecten. Ik nam het aansturen van projectteams en managen van alle projectcommunicatie en workflows voor mijn rekening. Verder zorgde ik voor het communiceren van planning, deliverables en doelen met diverse stakeholders en projectteams. Ook richtte ik de juiste tools en werkwijze in zodat het team goed kon samenwerken en zodat projecten zo soepel mogelijk verliepen. Ik werkte voor klanten als Senseo, L’Or (Jacobs Douwe Egberts), Honor (Huawei) & Braun.

Digital project manager / Scrum master  – Endouble

Bij Endouble was ik verantwoordelijk voor de oplevering van online carrière-platforms voor diverse klanten. Ik zorgde ervoor dat requirements en prioriteiten helder waren en stuurde het projectteam aan. Ook zette ik de samenwerking op met partners en klanten. Dit deed ik voor o.a. Jumbo, La Place, Achmea en Detail Result Groep.

Meer weten?

Ben jij klaar om te kiezen voor een projectaanpak die staat als een huis? Of op zoek naar praktische oplossingen om de manier van werken binnen jouw team, project of organisatie te verbeteren? Denk dan eens aan mij! Met mijn ervaring in het begeleiden van teams in binnen- en buitenland, is je vraagstuk bij mij in goede handen. 

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Of wil je meer weten over mijn aanpak? Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging. Bel of mail me, dan denk ik meteen met je mee.