Over mij

Ik ben Lisa, dat weet je nu. Een onafhankelijke denker die houdt van afwisseling. Ik ben al 33 jaar nieuwsgierig naar mensen en nieuwe ervaringen. Niet zo gek dus, dat ik besloot om als freelancer aan de slag te gaan. 

Lijstjes, gekleurde labels en Chinese chopsticks

Zie je iemand zitten aan een bureau vol lijstjes, vrolijk gekleurde labels en Chinese eetstokjes, dan zou ik dat wel eens kunnen zijn. In 2019 werkte ik als team lead voor digitaal productiebedrijf MediaMonks in Shanghai. Door de culturele verschillen was dat een uitdaging. Maar al binnen drie maanden groeide het team enorm. Doordat ik heldere workflows inrichtte, verliep het samenwerken bijna vlekkeloos. En dat tussen teams in drie verschillende tijdzones.

Hoe blijer het team werd, hoe leuker ik het project vond. Dit is gaaf, dacht ik: ik kreeg het team mee en het ene na het andere compliment van andere team leads verscheen in mijn mailbox.

Inmiddels ben ik alweer even terug in Nederland, maar je maakt me nog steeds blij met Chinees eten….

Orde in de chaos

… en met lijstjes. Orde aanbrengen en ideeën omzetten naar plannen en acties. Kom maar door! Net als extreem georganiseerde Google Drive-mappen en handige projectmanagement-tools. Want ze maken mijn werk net een stukje makkelijker en overzichtelijker. Ik kan niet wachten om jou daar ook mee te helpen.

Voor mij liever geen langdurige gesprekken die nergens toe leiden, gebakken lucht of veel poespas. Katten vind ik trouwens wel leuk. Ik heb er zelf ook een. Flippie is de trouwste collega die je je op een thuiswerkplek kunt wensen.

Iets betekenen voor een betere wereld

Het liefst werk ik voor organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Want impact maken op de kwaliteit van leven vind ik belangrijk. Als fervent sporter wil ik mijn steentje bijdragen aan meer gezondheid, vitaliteit en beweging. 

Zie je me niet hardlopen in mijn woonplaats Muiden, dan geniet ik waarschijnlijk van een wandeling door de natuur of ben ik te vinden op een bergtop. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik in een Zoom-call zit met jou of je team, om één van jullie werkprocessen slimmer in te richten. 

Zin om kennis te maken?