Geen dikke rapporten, maar praktische adviezen

Ik haal het beste in je team naar boven, houd je werkprocessen tegen het licht en geef je project een vliegende start! Dat doe ik door je praktische adviezen te geven. Daarmee verbeter je je werkprocessen én sta je beter in verbinding met je team. Geen dik rapport dus, want dat ligt toch maar stof te happen. Wel concrete tools waar je meteen mee aan de slag kunt.

Samen bepalen we het doel en de randvoorwaarden van je project of vraagstuk. Misschien zijn die al duidelijk. Vervolgens leid ik de opdracht, het team, je project of vraagstuk soepel naar de eindstreep. 

Ik kijk verder dan de documenten die je aanlevert. Ik stel vragen om tot de kern te komen. Die zijn misschien soms ongemakkelijk, maar ze kunnen wel nodig zijn om te doorgronden waar jouw team beter van wordt. En daar gaan we voor, toch? Coachen en adviseren is maatwerk, maar ik snap dat je een idee wilt krijgen van wat ik doe. Organisaties huren mij meestal in voor onderstaande vraagstukken.

Samen tot de kern komen

Ik neem je projectaanpak onder de loep

Jij voelt dat je projectaanpak slimmer kan, maar je weet niet precies hoe. Ik gebruik mijn frisse blik om kansen voor verbeteringen te spotten. Afhankelijk van jouw behoefte, richt ik een heldere aanpak of proces in. Zo werkt je team beter samen en krijg jij de grip op je project terug. Daar wordt de kwaliteit van jullie werk alleen maar beter van.

Ik geef je project een vliegende start

Voor je ligt een spiksplinternieuw project. Als je het aan mij toevertrouwt, weet je zeker dat de basis goed is. Ik bepaal waar de prioriteiten liggen en zorg voor een heldere rolverdeling en aanpak. Door jou en je collega’s echt te leren kennen, weet ik wat je organisatie nodig heeft. Niet alleen tijdens dit project, maar ook voor de langere termijn. Dat vraagt om heldere processen. Laat ik die nou net superleuk vinden.

Ik coach jouw (project)team

Om je team succesvol te laten samenwerken heb je een duidelijke rolverdeling en werkwijze nodig. Misschien herken je wel dat daar in de waan van de dag niet altijd aandacht voor is. Ga ik voor je regelen. Ik zet de juiste mensen op de juiste plek en durf beslissingen te nemen. Geef je team een duwtje in de goede richting. En agile werken? Daar heb ik veel ervaring mee. Met alle liefde coach ik jouw team, zo lang als nodig is. Maar ik word ook wel eens ingevlogen als team lead of (agile) coach voor een specifiek project.

Wat is jouw uitdaging?

Mijn toegevoegde waarde stopt niet na onze feestelijke toast. Je team neemt het stokje zo van me over. Ik geef ze namelijk praktische handvatten om zelf succesvolle projecten op te leveren. Dat doe ik met workshops, een-op-eengesprekken en kennissessies.

Staat jouw vraagstuk er niet tussen? No worries! Ik ben benieuwd naar jouw uitdaging. Bel of mail me, dan denk ik meteen met je mee.