Everybody needs a coach

Om mijn focus als coach/mentor scherper te krijgen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in actuele vraagstukken onder young professionals, start ik tijdelijk een pilot! Een kort 1-op-1 coachingstraject met als uitgangspunt: omgaan met uitdagingen op je werk & hoe blijf je in balans?

Ik kijk met een frisse blik naar jouw vraag, bied een luisterend oor, denk met je mee en fungeer als jouw sparringsmaatje. Ik help je met praktische tips of adviezen. Zonder (voor)oordeel en vanuit een ander perspectief. Jou verder helpen zodat jij (nog) beter wordt in je werk, er meer plezier in hebt en je goed voelt. Daar word ik blij van!

Want zoals Atul Gawanda het zo mooi verwoord: “Everybody needs a coach. They are part of how people get better at what they do.

 

 

Wil jij:

  • Een sparring partner die je helpt je werk in perspectief te zien?
  • Met (meer) zelfvertrouwen en plezier je werk doen?
  • Meer grip op je tijd en de invulling van je dag?
  • Geen dagen meer die voorbij vliegen zonder dat er iets uit je handen komt?

Dan is dit traject iets voor jou! Met mijn coach ervaring in binnen- en buitenland, is je vraagstuk bij mij in goede handen. 

Tijdelijke actie:
coachingstraject voor € 325,-

Vanuit mijn werkervaring als projectmanager en mijn kennis en ervaring met gezondheid, welzijn en een positieve mindset help ik je graag verder! Samen bepalen we het doel en de randvoorwaarden en gaan we aan de slag. Je krijgt van mij vooral praktische tips, tools en adviezen. We bespreken uitdagingen op je werk of specifieke situaties waar jij mee worstelt. 

  • 1-op-1 coaching bij jouw vraagstuk.
  • Intake & kennismaking.
  • Twee (telefonische/digitale) gesprekken van 1 uur. 
  • Opdrachten en oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.
  • Doorlooptijd 4-6 weken.
  • Investering: tijdelijk € 325,- (wordt € 525,-) excl. BTW. 

Er zijn 3 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in. Let’s do it!.

Ja, ik wil aan de slag!

Wie ben jij? En waar kan ik je bij helpen? Laten we snel kennis maken en aan de slag gaan!

Meer over mij

Hoi, ik ben Lisa!  Als coach of mentor help ik graag je verder met uitdagingen in je werk of persoonlijke ontwikkeling. Want andere verder helpen zodat zij (nog) beter worden in hun werk, er plezier in hebben en zich goed voelen. Daar word ik blij van!

Vanuit mijn nieuwsgierig naar mensen en gedrevenheid om andere verder te helpen, fungeer ik graag als sparringpartner zodat jij vol vertrouwen en energie bent. Ik weet hoe belangrijk het is om vitaal, gezond en in balans te zijn en plezier te hebben in je werk. Maar ik weet ook dat deze thema’s door de waan van de dag niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen. Fijn dus als iemand je op weg helpt!